Οι δηλώσεις του Ρουί Βιτόρια στην κάμερα της Cosmote TV μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Σαχτάρ.

Θα μνημονεύεται για χρόνια αυτή η μεγαλειώδης βραδιά του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι. Βιτόρια

Ο Πολωνός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού με τρεις επεμβάσεις στη διαδικασία των πέναλτι, χάρισε στους «πράσινους» μία τεράστια πρόκριση απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ με 4-3 μετά από μία συγκλονιστική μάχη 12 εκτελέσεων απ’ την «άσπρη βούλα».

Στο «Stadion Miejski im. Henryka Reymana» της Κρακοβίας ο Παναθηναϊκός και η Σαχτάρ έμειναν ξανά στο 0-0 στα 90’ και στα 120’ λεπτά του αγώνα, όμως στα πέναλτι «μίλησε» ξανά η κλάση του 27χρονου γκολκίπερ που απέκρουσε τις εκτελέσεις των Ναζαρίνα, Κάουα Ελίας και Πέδρο Ενρίκε οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στα Play off του Europa League, όπου τον περιμένει πλέον η τουρκική Σαμσουνσπορ (21 και 28/8).

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Ρουί Βιτόρια:

«Πραγματικά να δώσω συγχαρητήρια σε όλους που δουλεύουν στον οργανισμό και στους παίκτες που έπαιξαν αλλά και σε αυτούς που δεν έπαιξαν. Αξίζαμε την πρόσκαιρη έστω και στα πέναλτι. Αποκλειστήκαμε από την Ρέιντζερς στις λεπτομέρειες.

Εδώ τύχαμε τον καλύτερο αντίπαλο, αλλά καταφέραμε την πρόκριση. Είχαμε πολύ καλά παιχνίδια. Φτάσαμε κοντά στο γκολ αλλά εν ήρθε. Δεν είναι μόνο τύχη, είναι και ικανότητα. Ο Ντραγκόφσκι έκανε αποκρούσεις, έχει γίνει δουλειά για αυτό. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, χαιρόμαστε μαζί τους και εμείς. Να πάμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον.

Νομίζω ότι όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Το να παίζεις με μια τόσο δυνατή ομάδα είναι σίγουρα ψυχολογικό το αβαντάζ όταν παίρνεις την πρόκριση. Εδραιώνουμε τον Παναθηναϊκό στον ευρωπαϊκό χάρτη. Θέλουμε να πάμε σε μεγαλύτερη και πιο δύσκολη διοργάνωση. δουλεύω σκληρά, δεν είμαι στο 100% αλλά με τέτοιο χαρακτήρα νομίζω η ομάδα θα πάει μακριά.

Συγχαρητήρια στην Σαχτάρ και τον αντίπαλο προπονητή. Μια ομάδα που μέχρι πέρσι έπαιζε στο Champions League. Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχω να πω ότι κάναμε προπόνηση στα πέναλτι. Μου αρέσει η λεπτομέρεια, θέλω να προπονώ τα πάντα. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.