Ο πρόεδρος της Σλάβια Πράγας για μια ακόμη φορά τόνισε πως ο Ζαφείρης δεν... θα αποχωρήσει από την Τσεχία

Ο πρόεδρος της Σλάβια Πράγας, Γιάροσλαβ Τβρντικ, διέψευσε εκ νέου δημοσίευμα στην Τσεχία περί πρότασης 16 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο Έλληνας σταρ δεν είναι προς πώληση.

Παρόλα αυτά τα ΜΜΕ της Τσεχίας αναφέρουν πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται και η Σλάβια έχει βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Ζαφείρη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

«Με εντυπωσιάζει πραγματικά το τι είναι ικανός να κάνει ο Τύπος στην «υπόθεση Ζαφείρης». Η τρίτη πρόταση ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ δεν έχει φτάσει ποτέ. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ήδη ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε τον παίκτη να φύγει σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο. Επομένως, δεν αναζητούμε πλέον κανέναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Ο Βέτλεσεν δεν βρίσκεται ούτε καν στη λίστα με τους παίκτες που παρακολουθούμε, πόσο μάλλον να έχουν γίνει διαπραγματεύσεις για εκείνον. Δεν υπάρχει καμία νέα πρωτοβουλία από τον Ολυμπιακό ή από αγγλικούς συλλόγους. Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο πολύ μπορεί να στηθεί μια εικονική πραγματικότητα», ανέφερε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.