«Στοπ» από ΠΑΟΚ: Διαψεύδει τα περί οριστικής συμφωνίας με τη Σλάβια για τον Ζαφείρη
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω θέσεως αναφέρει πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τη Σλάβια Πράγας για την απόκτηση του Χρήστου Ζαφείρη.
Θέση στα περί οριστικής συμφωνίας με τη Σλάβια Πράγας για την αγορά του Χρήστου Ζαφείρη πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, μέσω ενημέρωσης ο Δικέφαλος τονίζει πως “ό,τι κυκλοφορεί σήμερα περί δήθεν συμφωνίας και κλειδωμένου deal, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα”.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση, ο ΠΑΟΚ έχει υποβάλλει πρόταση 10,5 εκατ. ευρώ +1,5 εκατ. με εφικτά μπόνους συμμετοχών, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική εκκρεμότητα, με τους Τσέχους να θέλουν στην συμφωνία να περιλαμβάνεται και ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης την ώρα που οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να ρίξουν το ποσοστό αυτό στο 5%.
Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο παίκτης με τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal με την Σλάβια, αναμένεται να είναι τετραετές, με τις αποδοχές του παίκτη να είναι κλιμακωτές ξεκινώντας με 1,6 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο, 1,8 τον δεύτερο, 2 εκατ. τον τρίτο, ενώ στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του αναμένεται να φτάσουν τα 2,2 εκατ. ευρώ.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.