Ο Στρεφέτσα είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και φυσικά στο Champions League

To νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γκάμπριελ Στρεφέτσα, εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού στο Champions League, ενώ αποχαιρέτησε και τους οπαδούς της Κόμο.

«Αν είμαι έτοιμος να αλλάξω σελίδα; Ναι, είμαι έτοιμος, είμαι ενθουσιασμένος, πανέτοιμος να τα δώσω όλα. Το Champions League θα είναι μια υπέροχη εμπειρία, ανυπομονώ να αρχίσει.

Δεν ξεχνώ τους οπαδούς της Κόμο. Τους ευχαριστώ για όλα κι έχουν έναν οπαδό παραπάνω: forza Κόμο», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γκαμπριέλ Στρεφέτσα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.