Χρήστου: «Έκανα λάθος στη στροφή, χρειαζόταν υπέρβαση για το μετάλλιο»
Ο Απόστολος Χρήστου μίλησε στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης για το τι πήγε λάθος στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο
Στην 8η θέση τερμάτισε ο Απόστολος Χρήστου στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Σιγκαπούρης. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έκανε χρόνο 52.62 και μίλησε για την κούρσα του στην κάμερα της ΕΡΤ.
«Έκανα λάθος στη στροφή, έχασα δύναμη, δεν ακούμπησα καλά στον τοίχο.
Δεν βγήκε όπως θα ήθελα, δεν ήταν καλή εκτέλεση. Ήταν μια πολύ γρήγορη κούρσα και χρειαζόταν υπέρβαση για να σταθείς ανταγωνιστικά» ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Χρήστου και συνέχισε λέγοντας: «Έχω μπροστά μου το 50άρι το Σαββατοκύριακο και ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτές οι κούρσες, όσο δύσκολες και αν είναι, μας κάνουν πιο δυνατούς».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.