«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου η καλύτερη ομάδα δεν νικά πάντα», δήλωσε εμφανώς απογοητευμένη η προπονήτρια της εθνικής Ισπανίας, Μόνσε Τομέ

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου η καλύτερη ομάδα δεν νικά πάντα», δήλωσε εμφανώς απογοητευμένη η προπονήτρια της εθνικής Ισπανίας, Μόνσε Τομέ, μετά την ήττα στον τελικό του Euro 2025 από την Αγγλία (κ.α. και παρ. 1-1, 3-1 στα πέναλτι).

«Νομίζω ότι αυτή η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο. Νιώθω ότι δουλέψαμε πολύ καιρό για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Έναν τελικό εναντίον μιας κορυφαίας ομάδας όπως η Αγγλία, και νομίζω ότι η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο. Στον αθλητισμό, πρέπει να ξέρεις πώς να χάνεις, και σήμερα, χάσαμε στα πέναλτι. Ημασταν καλύτερες, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου η καλύτερη ομάδα δεν νικά πάντα. Η Αγγλία επέδειξε υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας σε όλο το τουρνουά. Αξίζαμε ένα διαφορετικό τέλος. Νιώθουμε ότι μας ξέφυγε. Γράψαμε ιστορία σε αυτό το πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.