Ο Ραφαήλ Παγώνης πρωταθλητής Ευρώπης U14
Ο Ραφαήλ Παγώνης είναι από σήμερα (27/7) πρωταθλητής Ευρώπης για τενίστες ηλικίας κάτω των 14 ετών.
Ο Ραφαήλ Παγώνης είναι από σήμερα (27/7) πρωταθλητής Ευρώπης για τενίστες ηλικίας κάτω των 14 ετών. Στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε στην Τσεχία, ο 13χρονος Ελληνας πρωταθλητής, επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση (6-1, 3-6, 6-2) του Ολλανδού, Λόρενς Ντράϊβερ και κατέκτησε το τρόπαιο, αποδεικνύοντας ότι δικαίως συγκαταλέγεται στα «ανερχόμενα αστέρια» του λαοφιλούς αθλήματος, ανά την υφήλιο.
Ο νεαρός τενίστας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του και πήρε το πρώτο σετ με 6-1, ενώ στο δεύτερο σετ, ο Ντράϊβερ αντέδρασε και προηγήθηκε με 5-1. Παρά την προσπάθεια του Παγώνη, ο οποίος μείωσε άμεσα σε 5-3, ο Ολλανδός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 (6-3).
Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Ελληνας τενίστας αξιοποίησε την ψυχραιμία του στα κρίσιμα σημεία, διόρθωσε τα λάθη που έκανε στο δεύτερο σετ και έφθασε στην κατάκτηση του τίτλου με 2-1 σετ (6-1, 3-6, 6-2).
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.