Χάποελ Τελ Αβίβ: «Κανένα ενδιαφέρον για τον Πετρούσεφ»
Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ
Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι, με δηλώσεις του διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα από το Ισραήλ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ, εξηγώντας και το… γιατί!
Επιπλέον δήλωσε ξεκάθαρα πως μετά την απόκτηση του Βασίλιε Μίσιστς, η Χάποελ είναι σε συζητήσεις και με έναν ακόμα γκαρντ από το κορυφαίο επίπεδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρους της Χάποελ Τελ Αβίβ για τον Πετρούσεφ:
«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με έναν άλλο πολύ υψηλής ποιότητας πόιντ γκαρντ, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα αυτή τη στιγμή επειδή βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Ψάχνουμε επίσης για έναν ακόμη φόργουορντ που μπορεί να σουτάρει από απόσταση. Ήθελα τον Τζαμπάρι Πάρκερ, αλλά η Παρτιζάν μας νίκησε εκεί.
Ποιο είναι το ποσοστό τρίποντου του Φίλιπ Πετρούσεφ; Δεν χρειάζεται να ελέγξεις. Είναι κάτω από 30%… Είναι ένας σπουδαίος μπασκετμπολίστας, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνουμε. Για παράδειγμα, ο Ζακ ΛεΝτέι σουτάρει πάνω από 40%, θέλουμε κάποιον που σουτάρει πολύ και σταθερά και έχει υψηλό ποσοστό. Φυσικά, αυτό δεν είναι εύκολο να το βρεις. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το NBA, παρακολουθώντας την κατάσταση για το ποιος θα μείνει χωρίς συμβόλαιο. Η αγορά στην Ευρώπη είναι πολύ μικρή και αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, ελπίζω οι άνθρωποι της EuroLeague να με ακούσουν όταν προτείνω πώς να επιλύσουμε κάποια πράγματα», τόνισε ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.