Παναθηναϊκός: Συζητούν με τη Σέφιλντ για φιλικό στη μνήμη του Μπάλντοκ
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει συζητήσεις με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ
Σε κοινή πρωτοβουλία τιμής του Τζορτζ Μπάλντοκ προχωρούν Παναθηναϊκός και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, εξετάζοντας τη διοργάνωση φιλικού αγώνα στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Star”, οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη σε επαφές, θέλοντας να τιμήσουν έναν παίκτη που υπηρέτησε με ήθος τόσο την αγγλική ομάδα όσο και τον Παναθηναϊκό, μετά τον ξαφνικό του θάνατο στις 9 Οκτωβρίου 2024.
Παρά την πρόθεση και των δύο πλευρών, ο φιλικός αγώνας δεν είναι εφικτό να διεξαχθεί άμεσα, καθώς οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και τα τελευταία φιλικά της Σέφιλντ πριν την έναρξη της σεζόν καθιστούν αδύνατη την εύρεση κατάλληλης ημερομηνίας αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, υπάρχει διάθεση να πραγματοποιηθεί στο μέλλον, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Παναθηναϊκός
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί και η χειρονομία των Ελλήνων διεθνών, οι οποίοι αποφάσισαν να προσφέρουν μέρος του πριμ τους από την άνοδο της Ελλάδας στην πρώτη κατηγορία του Nations League στην οικογένεια του Μπάλντοκ. Η πράξη αυτή, όπως σημειώνει το αγγλικό δημοσίευμα, αποδεικνύει την εκτίμηση και τον σεβασμό που ενέπνευσε ο αμυντικός στην ποδοσφαιρική κοινότητα.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.