Ουναΐ: Κόπηκε από την αποστολή προετοιμασίας της Μαρσέιγ
Ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή προετοιμασίας της Μαρσέιγ τον Αζεντίν Ουναΐ
Εκτός πλάνων του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι τέθηκε ο Αζεντίν Ουναΐ, καθώς ο τεχνικός της Μαρσέιγ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία. Ο 25χρονος Μαροκινός μέσος θα συνεχίσει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των Μασσαλών, περιμένοντας να βρεθεί πρόταση που να ικανοποιεί τον γαλλικό σύλλογο.
Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από τον Ουναΐ, καθώς ο ποδοσφαιριστής άφησε θετικές εντυπώσεις την προηγούμενη σεζόν με την απόδοσή του στο «τριφύλλι». Η ελληνική ομάδα θα ήθελε να τον εντάξει εκ νέου στο ρόστερ της, ωστόσο οι απαιτήσεις της Μαρσέιγ δυσκολεύουν σημαντικά τις διαπραγματεύσεις.
Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, αλλά με σαφείς δυσκολίες, καθώς η Μαρσέιγ εμφανίζεται ανυποχώρητη στις οικονομικές της αξιώσεις. Παρά την επιθυμία του Παναθηναϊκού να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό του, η συμφωνία εξαρτάται από την προθυμία των Γάλλων να μειώσουν τις απαιτήσεις τους ή από την εμφάνιση άλλης ενδιαφερόμενης ομάδας.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.