Την Ομόνοια υποδέχεται απόψε (21:00, Action 24) η ΑΕΚ στην OPAP Arena, στο τελευταίο της φιλικό ματς πριν τις επίσημες αναμετρήσεις

Την Ομόνοια υποδέχεται απόψε (21:00, Action 24) η ΑΕΚ στην OPAP Arena.  Απόψε θα μάθει και τον αντίπαλό της για τα προκριματικά του Conference League, τον χαμένο της αναμέτρησης Χάποελ Μπερ Σεβά-Λέφσκι Σόφιας.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης, θα κάνει πρόβα την ευρωπαϊκή ενδεκάδα.

Η πιθανότερη ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Σέρβος κόουτς:

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Μπρινιόλι, οι Ρέλβας, Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας και οι Ρότα, Πενράις στα άκρα. Στα χαφ, ο Μάνταλος αναμένεται να πάρει τον ρόλο του «εξαριού», με τους Περέιρα, Λιούμπιτσιτς μπροστά του και τον Κουτέσα στο «10». Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Ζίνι και Πιερό, ενώ στις επιλογές βρίσκονται και οι Ελίασον, Μαρσιάλ και Κοϊτά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.