Τζόουνς: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην ασπρόμαυρη οικογένεια»
Ο Μάρβιν Τζόουνς επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια και έτσι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.
Ο Μάρβιν Τζόουνς επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια και όπως ήταν αναμενόμενο στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στα σημεία που τον έκαναν να φορέσει και πάλι την φανέλα του “δικεφάλου του βορρά”.
Οι δηλώσεις του Μάρβιν Τζόουνς:
«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον οργανισμό και τους υπέροχους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την θερμή υποδοχή. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην ασπρόμαυρη οικογένεια. Μπροστά μας υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες και είμαι έτοιμος να παλέψω για αυτές».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Ο Αμερικανός σέντερ, θυμήθηκε και την τελευταία φορά που βρέθηκε στο PAOK Sports Arena, στον τελικό του FIBA Europe Cup και τόνισε:
«Το να μπορώ να αγωνιστώ στην Ελλάδα για τον τελικό ήταν μια απίστευτη εμπειρία για όλους μας. Υπήρχε εξαιρετική ενέργεια και τρομερή ένταση από τον κόσμο».
Τέλος, αναφέρθηκε και στην ιδιαιτερότητα της νέας σεζόν: «Είναι τιμή μου που αποτελώ μέρος της ιστορικής 100ής σεζόν. Δεν χρειάζομαι εξτρά κίνητρα. Το να είμαι υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό μου και πειθαρχημένος κάθε μέρα, είναι η μεγαλύτερη μου κινητήρια δύναμη».