Λίβερπουλ: Συγκινητικός Νούνιες – Σκόραρε και… έπαιξε PlayStation στη μνήμη του Ζότα
Στον Ντιόγκο Ζότα αφιέρωσε το γκολ του στο φιλικό της Λίβερπουλ με την Πρέστον ο Ντάργουιν Νούνιες
Ο Ντάργουιν Νούνιες σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού της Λίβερπουλ με την Πρέστον και έσπευσε να αφιερώσει το γκολ του στον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 3 Ιουλίου μαζί με τον αδερφό του, Αντρέ Σίλβα σε τροχαίο δυστύχημα.
Darwin Núñez with the Diogo Jota celebration after scoring in Liverpool’s preseason friendly at Preston ❤️ pic.twitter.com/jmQvikyhK3
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) July 13, 2025
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Το κλίμα στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μετά τον χαμό του 28χρονου Πορτογάλου απέναντι στην Πρέστον ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αποτίουν φόρο τιμής στον Ζότα πριν τη σέντρα του αγώνα.
Nunez celebrates in Jota’s style
— (@zi_46) July 13, 2025
Ο Κόνορ Μπράντλεϊ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σλοτ στο 33′ ενώ αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματός του κοίταξε προς τον ουρανό αφιερώνοντας το γκολ στον Ζότα.
Bradley with a nod to Jota after scoring Liverpool’s first goal of pre season#LFC #LFCPreSeason pic.twitter.com/k1Bk5H7vlR
— Paul Higham (@SportsPaulH) July 13, 2025