Παναθηναϊκός: «Συνέχεια φαιδρές καταγγελίες και ούτε μια αποδοκιμασία για τον δημόσιο αυνανισμό του Φουρνιέ»!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στον Εβάν Φουρνιέ
H ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
H ανακοίνωσε της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Πέρασε ήδη μία ημέρα από τον δημόσιο αυνανισμό του Εβάν Φουρνιέ (και μάλιστα τρεις φορές) μπροστά σε 18.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ, αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές από όλον τον πλανήτη και ακόμη δεν έχουμε δει μια δήλωση αποδοκιμασίας από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Ουδείς έχει μπει στον κόπο να καταδικάσει την αισχρή αυτή ενέργεια εκ μέρους ενός επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, η οποία έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Δυστυχώς, περιορίζονται μόνο στο να κατασκευάζουν φαιδρές καταγγελίες εναντίον μας με μοναδικό σκοπό να καλύψουν την πρωτοφανή ενέργεια του αθλητή τους.
Προφανώς, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει υποβάλει ήδη καταγγελία ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του Εβάν Φουρνιέ για τις χυδαίες και προκλητικές του χειρονομίες».
Πέρασε ήδη μία ημέρα από τον δημόσιο αυνανισμό του Εβάν Φουρνιέ (και μάλιστα τρεις φορές) μπροστά σε 18.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ, αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές από όλον τον πλανήτη και ακόμη δεν έχουμε δει μια δήλωση αποδοκιμασίας από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ουδείς έχει… pic.twitter.com/LtK51SkRVz
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) June 7, 2025