Ο συνεργάτης του Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζεται στην Ελλάδαο κόουτς του Ολυμπιακού

O Τόνι Ρουίθ Πέρεθ, βοηθός του Μεντιλίμπαρ μίλησε σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην Ισπανία και ξεκαθάρισε πως στην Ελλάδα, ο προπονητή του Ολυμοιακού αντιμετωπίζεται σαν «ήρωας»!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στην αρχή δεν ξέραμε τι θα βρούμε. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο και γενναιόδωρο club. Ο σύλλογος μάς αντιμετωπίζει πολύ καλά. Πήραμε έναν σημαντικό τίτλο, λίγο μετά την άφιξή μας, αυτόν του Conference League και σίγουρα θα έχετε δει ότι εδώ θεωρούν τον προπονητή ήρωα»

«Είναι το ίδιο άτομο που ήρθε στο Λανθαρότε. Τώρα έχει περισσότερη εμπειρία βέβαια και είναι πιο δημοφιλής. Έχουμε ζήσει τα πάντα. Καλές στιγμές αλλά και όχι τόσο καλές στιγμές. Στην καθημερινή ζωή του είναι ένα πολύ απλό και φυσιολογικό άτομο. Δεν έχει αλλάξει καθόλου εδώ και 23 χρόνια», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αναλυτικά είπε: