Μπρούνο Άλβες: «Είμαι ένας από σας, ΑΕΚάρα για πάντα»

Ο Μπρούνο Άλβες ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον κόσμο ότι θα είναι για πάντα ένας από αυτούς
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Μπρούνο Άλβες. Ο Πορτογάλος μετά από μια τριετία στην Ένωση όπου χρημάτισε αρχικά ως Αθλητικό Διευθυντής και εν συνεχεία ως Στρατηγικός Σύμβουλος και Πρέσβης του Δικεφάλου αποφάσισε να μη συνεχίσει στα Σπάτα.
Ο Πορτογάλος πρώην πρεσβευτής της ομάδας ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον κόσμο της ΑΕΚ ότι θα είναι για πάντα ένας από αυτούς.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπρούνο Άλβες στο Instagram: «Σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ, στον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο τα ειλικρινή μου λόγια, την ευγνωμοσύνη, τον σεβασμό και την εκτίμηση! Ευχαριστώ όλους τους προέδρους, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους εργαζόμενους, τους αθλητές και το προπονητικό προσωπικό που έχω τη δυνατότητα να εργαστώ.
»Τα ιδιαίτερα λόγια μου θα πάνε στους απίστευτους οπαδούς μας, υποστηρικτές που ακολουθούν την ομάδα μας πάντα και με μεγάλο πάθος πίστης κάνοντας τον σύλλογό μας ακόμα μεγαλύτερο. Θα ήθελα να πω ότι παίρνω αυτή την απόφαση να φύγω χωρίς τη θέληση κανείς να με απωθήσει ή να μου δείξει ασέβεια. Πάντα λαμβάνω αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό.
»Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία, να μπορέσει η ΑΕΚ να κυριαρχήσει στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη για πολύ καιρό και να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τον σύλλογο σε όλες τις συνθήκες γιατί η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα! «Μονο ΑΕΚ» είναι μόνο ένας τρόπος να κερδίσουμε ΜΑΖΙ. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι διευθυντής, είμαι ένας από εσάς Αεκάρα για πάντα!»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.