Φλικ: «Θέλω να μείνει ο Σέσνι και ας καπνίζει κάποια τσιγάρα»

Ο Χάνσι Φλικ εξέφρασε την στήριξή του στον Βόιτσεχ Σέσνι τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν.
Ο Χάνσι Φλικ εξέφρασε την στήριξή του στον Βόιτσεχ Σέσνι.
Ο Βόιτσεχ Σέσνι εντάχθηκε στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα στις αρχές της σεζόν, ως μια επιπλέον λύση στην αντικατάσταση του τραυματία Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια και η διοίκηση της ομάδας της Βαρκελώνης τού προσφέρει τώρα νέο συμβόλαιο.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Ο 34χρονος Πολωνός τερματοφύλακας το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έληξε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους, αποσύρθηκε από τα γήπεδα, αλλά επανήλθε για ένα χρόνο, καθώς δεν μπορούσε να πει όχι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Ο συμπατριώτης του και χρόνια συμπαίκτης στην εθνική Πολωνίας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ήταν αυτός που μεσολάβησε για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τώρα ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Χάνσι Φλικ, επιβεβαίωσε πως θέλει να κρατήσει τον Σέσνι για έναν ακόμη χρόνο:
«Είμαι ικανοποιημένος από τον Σέσνι και ελπίζω να μείνει μαζί μας και την επόμενη σεζόν. Ξέρετε πως έχει μια κακή συνήθεια, το κάπνισμα, αλλά του επιτρέπω να κάνει μερικά τσιγάρα γιατί έτσι είναι πιο συγκεντρωμένος κάτω από τα δοκάρια. Θέλω λοιπόν να μείνει και ας καπνίζει…», τόνισε γελώντας ο Γερμανός τεχνικός.