Τσιριγώτης: «Τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα του Ηρακλή»
Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Θοδωρής Τσιριγώτης ευχαρίστησε τον Ηρακλή για τα όσα πέρασε με την ομάδα.
Τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπρζε θα φορά από τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Τσιριγώτης. Η ομάδα της Πολωνίας ανακοίνωσε την απόκτηση του μέχρι πρότινος παίκτη του Ηρακλή, ο οποίος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του «γηραιού» στο πρωτάθλημα με 21 γκολ.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Ηρακλή για τα όσα πέρασε με την ομάδα, ενώ ανέφερε πως δεν λέει αντίο στον Γηραιό.
Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε ο Θοδωρής Τσιριγώτης:
«Το είμαι Ευγνώμων είναι λίγο για όλα αυτά που αισθάνομαι και θέλω να πω. Δεν έχω ξανακάνει ποτέ αντίστοιχη ανάρτηση, αλλά ο Ηρακλής είναι κάτι το διαφορετικό σε όλα και το αξίζει με το παραπάνω.
Γίνατε οικογένεια για εμένα που δέθηκα όσο καμία άλλη ομάδα και είμαι υπερήφανος που φόρεσα και αγωνίστηκα με μια τόσο βαριά και ιστορική φανέλα. Συνεργάστηκα, αγωνίστηκα και πανηγύρισα με τόσο ξεχωριστούς ανθρώπους που πάνω από όλα πίστεψαν σε εμένα.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Αγαπήθηκα και αγάπησα αμοιβαία τον κόσμο του Ηρακλή και όταν έβαζα γκολ έτρεχα με τρέλα και αμέτρητη χαρά να πανηγυρίσουμε μαζί για την ομάδα μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο, τους προπονητές μου το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου.
Δεν θα πω ΑΝΤΙΟ, γιατί κάτι τόσο όμορφο δεν τελειώνει και πόσο μάλλον όταν έχεις τις πιο όμορφες αναμνήσεις δεν σβήνει ποτέ. Εις το επανιδείν και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.