H Μπαρτσελόνα έχασε 3-1 στη Βεστφαλία, αλλά χάρη στη νίκη με 4-0 στη Βαρκελώνη προκρίθηκε στα ημιτελικά όπως και η Παρί Σεν Ζερμέν που έχασε 3-2 στην Αγγλία αλλά το 3-1 του Παρισιού της έδωσε το «εισιτήριο» για την 4αδα του Champions League.

Οι δύο ομάδες που είχαν πάρει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους «4» του Champions League, σφράγισαν απόψε τα εισιτήριά τους στις ρεβάνς των προημιτελικών. Η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν ολοκλήρωσαν το έργο τους και περιμένουν τους αυριανούς (16/4) αγώνες για να μάθουν ποια ομάδα θα αποτελέσει την τελευταία αντίπαλό τους πριν από τον τελικό του Μονάχου (31/5).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Το χατ-τρικ του Γκιρασί δεν ήταν αρκετό, πήρε το εισιτήριο για τους «4» η Μπαρτσελόνα

Έτσι έπαιξαν οι δυο ομάδες

Η εξέλιξη του αγώνα

Το 4-0 της Βαρκελώνης είχε μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του Ντόρτμουντ. Ωστόσο η γηπεδούχος Μπορούσια προσπάθησε για το «θαύμα» και προηγήθηκε 2-0 με τον Γκιρασί στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, αλλά αμέσως η «Μπάρτσα» μείωσε σε 2-1 με αυτογκόλ του Μπενσεμπαϊνί και της έκοψε την… όρεξη. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 76΄ και πάλι ο Γκιρασί ο οποίος με χατ-τρικ έφτασε τα 13 γκολ φέτος σε 14 συμμετοχές στο Champions League.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

ΓΚΟΛ: 11′ (πεν.),49′,76′ Γκιρασί / 54′ Μπενσεμπαϊνί (αυτ.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56′ Ενμέτσα / 35′ Ντε Γιονγκ
ΚΟΚΚΙΝΗ: – / –

Οι συνθέσεις

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Κόουτο (77′ Μπραντ), Αντόν, Μπενσεμπαϊνί, Ενμέτσα (64′ Ρέινα), Γκιρασί, Γκρος, Μπάιερ (64′ Ντουρανβίλ), Σβένσον, Ζίλε, Αντεγιέμι (77′ Γκίτενς).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σέζνι, Κουμπαρσί, Αραούχο, Γκάβι (59′ Πέδρι), Λεβαντόφσκι (86′ Όλμο), Ραφίνια, Λόπεθ (70′ Τόρες), Γιαμάλ (70′ Γκαρθία), Ντε Γιονγκ, Κουντέ, Μαρτίν.

Ανατροπή χωρίς αντίκρισμα για την Άστον Βίλα, πέρασε στα ημιτελικά η Παρί

Έτσι έπαιξαν οι δυο ομάδες

Η εξέλιξη του αγώνα

Απίστευτο ματς έγινε στο «Βίλα Παρκ» με τη Παρί Σεν Ζερμέν να προηγείται την Άστον Βίλα 2-0 πριν συμπληρωθεί το ημίωρο με σκόρερ τους δύο ακραίους μπακ (Χακίμι, Νούνο Μέντες) και να έχει προβάδισμα με συνολικό σκορ 5-1. Όλα έμοιαζαν τελειωμένα, όμως ακολούθησαν τρία γκολ των γηπεδούχων και μετέτρεψαν το ματς σε θρίλερ, με τον Ντοναρούμα να πραγματοποιεί καθοριστικές επεμβάσεις και να κρατάει το τελικό 3-2 που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

ΓΚΟΛ: 34′ Τίλεμανς, 55′ ΜακΓκιν, 58′ Κόνσα / 11′ Χακίμι, 27′ Μέντες
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 42′ ΜακΓκιν / –
ΚΟΚΚΙΝΗ: – / –

Οι συνθέσεις

AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Τόρες, Ντιν (76′ Μάατσεν), Καμαρά, Ονάνα (66′ Ράμσεϊ), ΜακΓκίν (66′ Ασένσιο), Τιλεμανς (88′ Μπάρκλεϊ), Ρότζερς, Ράσφορντ (76′ Γουότκινς).
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Μέντες, Νέβες, Βιτίνια, Ρουίθ, Κβαρατσχέλια, Ντεμπελέ, Μπαρκολά (59′ Ντουέ).

Η εξέλιξη του θεσμού

Cup tree provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.