Συνεχίζει να ελπίζει το Μαρούσι

Συνέχεια στο όνειρο της παραμονής στην Greek Basketball League, έδωσε το Μαρούσι, μετά τη νίκη του με 90-85 επί του Λαυρίου
Συνέχεια στο όνειρο της παραμονής στην Greek Basketball League, έδωσε το Μαρούσι, μετά τη νίκη του με 90-85 επί του Λαυρίου, για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ στην Greek Basketball League. Στο ντεμπούτο του Μάριου Μπατή στην τεχνική ηγεσία της, η ομάδα των βορείων προαστίων εξαργύρωσε το εξαιρετικό της πρώτο ημίχρονο, όταν περιόρισε με την άμυνα το Λαύριο στους 33 πόντους και με ρεκόρ παραγωγικότητας εξασφάλισε στο ημίχρονο ένα μαξιλαράκι ασφαλείας 25 πόντων (58-33).
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Αυτό το +25 επέτρεψε στο Μαρούσι να αντέξει στην αντεπίθεση διαρκείας του Λαυρίου στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος των φιλοξενούμενων, καθώς το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε -5 (86-81) στο 39΄. Στο τελευταίο λεπτό, όμως, οι γηπεδούχοι δεν λάθεψαν από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και πήραν τη νίκη με 90-85.
Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, που βρίσκονται στην τελευταία θέση (οδηγεί στον υποβιβασμό) με μία νίκη διαφορά από το Λαύριο, ο Έλβαρ Φρίντρικσον με 28 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Αντώνης Κόνιαρης με 19.
Τα δεκάλεπτα: 30-17, 58-33, 75-51, 90-85