Ολυμπιακός: Με Φαλ κόντρα στον Πανιώνιο, ντεμπούτο για Λι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (6/4, 15:15, ΕΡΤ 3) στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Basket League.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (6/4, 15:15, ΕΡΤ 3) στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Basket League. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει 11 παίκτες στην διάθεση του, με τον Μουσταφά Φαλ να βρίσκεται μέσα σε αυτούς καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Στην αποστολή βρίσκεται επίσης για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Σέιμπεν Λι που πήρε την θέση του Λούκα Βιλντόσα στην λίστα των ξένων. Από την άλλη, εκτός παραμένουν οι Εβάν Φουρνιέ, Τόμας Γουόκαπ και Νίκολα Μιλουτίνοφ που είναι τραυματίες, αλλά και ο Μόουζες Ράιτ που δεν είναι δηλωμένος στις εγχώριες διοργανώσεις. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Γιώργος Μπουρνελές.
Οι 11 παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο κόουτς Μπαρτζώκας: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου Λονγκ , Σέιμπεν Λι , Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Μπουρνελές, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου, Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Μουστάφα Φαλ.
Πηγή: ΕΡΤ Ολυμπιακός