Μίλτος Τεντόγλου: Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια»

Μίλτος Τεντόγλου: Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης θα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση του διεθνούς μίτινγκ στίβου «Δρόμεια 2025».
Μεγάλες προσδοκίες δημιουργεί η φετινή διοργάνωση του διεθνούς μίτινγκ στίβου «Δρόμεια 2025», το οποίο θα φιλοξενηθεί στις 5 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο της Βάρης. Για πρώτη φορά, στο πρόγραμμα θα ενταχθεί και το αγώνισμα του μήκους, με τη συμμετοχή του κορυφαίου άλτη του κόσμου, αφού ο Μίλτος Τεντόγλου θα επιδιώξει μία εντυπωσιακή εμφάνιση μπροστά στο ελληνικό κοινό.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Το μίτινγκ αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Αθλητισμού και Υποδομών και Μεταφορών. Ανήκει στην κατηγορία «Silver» της παγκόσμιας κατάταξης, προσφέροντας στους συμμετέχοντες πολύτιμους βαθμούς για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 21 Σεπτεμβρίου.
Το ενδιαφέρον του κοινού αναμένεται να επικεντρωθεί ιδιαίτερα στον αγώνα του μήκους, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου θα βρεθεί αντιμέτωπος με άλτες παγκόσμιας κλάσης. Ο ίδιος δήλωσε: «Τα Δρόμεια θα είναι μία από τις στάσεις μου στον δρόμο για το Παγκόσμιο. Διεξάγονται κοντά στην Αθήνα, έχει καλές συνθήκες και, ακόμα κι αν φυσάει την ημέρα του αγώνα, θα επιχειρήσω μεγάλα άλματα – έστω κι αν δεν μετρήσουν. Ραντεβού στη Βάρη στις 5 Ιουλίου».