Απόλλων Σμύρνης: Η νέα φανέλα για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο

Εξαιρετική κίνηση από τον Απόλλων Σμύρνης, αφού θα βγάλει τρίτη φανέλα η οποία θα είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.
Εξαιρετική κίνηση από τον Απόλλων Σμύρνης, αφού θα βγάλει τρίτη φανέλα η οποία θα είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.
Ο Απόλλων Σμύρνης, η DieNasty, η Erreà και η Benefit Software ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας συλλεκτικής τρίτης εμφάνισης που τιμά την
134χρονη ιστορία του συλλόγου και στηρίζει έναν σημαντικό σκοπό.
Η ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης είναι μια απόδειξη αντοχής, αλληλεγγύης και συνεργασίας. Ο σύλλογος ιδρύθηκε στη Σμύρνη και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα το 1922 μετά την καταστροφή της πόλης. Με τη βοήθεια των αφοσιωμένων υποστηρικτών του, ανοικοδομήθηκε, ενώ το γήπεδό του κατασκευάστηκε χάρη στη συλλογική προσπάθεια των φιλάθλων. Αυτό το πνεύμα ενότητας συνεχίζει να εμπνέει, δείχνοντας ότι όταν οι άνθρωποι ενώνονται, μπορούν να ξεπεράσουν ακόμα και τις μεγαλύτερες προκλήσεις.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Με το ίδιο πνεύμα συνεργασίας δημιουργήθηκε η νέα τρίτη εμφάνιση. Περιορισμένη σε μόλις 134 κομμάτια, η φανέλα είναι το αποτέλεσμα μίας σύμπραξης τεσσάρων brands που μοιράζονται την ίδια δέσμευση στην ποιότητα, την καινοτομία και τον κοινωνικό αντίκτυπο. Η streetwear αισθητική της DieNasty, η τεχνογνωσία της Erreà στον αθλητικό ρουχισμό και η συνεργατική και καινοτόμος προσέγγιση της Benefit Software συνδυάζονται με την κληρονομιά του Απόλλωνα Σμύρνης, δημιουργώντας ένα μοναδικό συλλεκτικό αντικείμενο.
Τα έσοδα από την πώληση 100 φανελών θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας, θα πραγματοποιηθεί δημόσια εκδήλωση στο all-day cafe bar kai φυσικό κατάστημα Skra_dynasty στην Αθήνα στις 28 Μαρτίου 2025, όπου θα συγκεντρωθούν φίλαθλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες.
Η τρίτη εμφάνιση του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από τις 29 Μαρτίου 2025, στο κατάστημα DieNasty και online στο dienasty.gr.