Ολυμπιακός: Επιστρέφει και επίσημα ο Ραίτ – Παιζει κόντρα στην Βιλερμπάν!

O Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε πως ο Μόουζες Ράιτ θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στην Βιλερμπάν
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς κόντρα στον Πανιώνιο, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας πως ο Μόουζες Ράιτ θα επιστρέψει στην αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς θα ακολουθήσει την ομάδα για το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Βιλερμπάν!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Ολοκληρώσαμε σήμερα την κανονική περίοδο με μια καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών. Αυτό που έχει βαρύτητα αυτή την στιγμή είναι να γυρίσουν οι τραυματίες, γιατί έχουμε πάρα πολλούς παίκτες πια που έχουν πρόβλημα και θέλουμε σε περίπου 1 μήνα που αρχίζουν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η υγεία είναι λοιπόν πολύ σημαντικό ζήτημα για εμάς το επόμενο διάστημα ώστε όχι μόνο για να γυρίσουν οι τραυματίες, αλλά να έρθουν και σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Καλή επιτυχία στον Πανιώνιο στα πλέι οφς».
Για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν: «Αύριο θα μπουν (σ.σ. στο αεροπλάνο) 12-13 άτομα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι Εβάν Φουρνιέ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Γουίλιαμς Γκος και ο Μόουζες Ράιτ».
Για τη συμμετοχή των Μπουρνελέ, Παυλόπουλου, Σπάρταλη: «Για τα παιδάκια είναι σημαντικό να παίζουν στον Ολυμπιακό, μπροστά σε ένα κοινό. Ευχαριστούμε και τον κόσμο, είναι τέτοιο το τετραήμερο που οι περισσότεροι λείπουν. Για τα παιδιά, κάθε φορά που φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού και παίζουν δίπλα σε αυτούς τους συμπαίκτες είναι σημαντικό».