Λυμπερόπουλος για Ντελίμπασιτς: «Καλό παράδεισο Αντρίγια»

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την σειρά του αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο Αντρίγια Ντελίμπασιτς.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την σειρά του αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο Αντρίγια Ντελίμπασιτς.
Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ συνυπήρξε με τον Αντρίγια Ντελίμπασιτς στην Ένωση για έξι μήνες τη σεζόν 2006/07.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Λυμπερόπουλος:
Θυμίζουμε ότι συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του Αντρίγια Ντελίμπασιτς, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
O Μαυροβούνιος επιθετικός είχε αποκτηθεί από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2006. Μέτρησε 15 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, με ένα γκολ και μια ασίστ, πριν αποχωρήσει τον Δεκέμβριο εκείνου του έτους.