Καρέτσας: «Φλερτ» από Μπάγερν Μονάχου

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας «πολιορκείται» έντονα από την Μπάγερν Μονάχου και θέλει να τον πάρει από την Γκενκ. Η ανάρτηση της είδησης.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας μετά την κλήση του απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους δύο αγώνες με την Σκωτία στα play off του Nations League.
Και την ίδια ώρα οι εμφανίσεις του με την (πρωτοπόρο της βελγικής Jupiler League) Γκενκ συνεχίζουν να… τραβούν τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Σύμφωνα με το βέλγικο HLN, σκάουτ της Μπάγερν Μονάχου παρακολούθησε το Σάββατο (15/3) δια… ζώσης τον 17χρονο μεσοεπιθετικό στο μεγάλο παιχνίδι με τη Σεντ Ζιλουάζ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (2-1), όπου ο Καρέτσας αγωνίστηκε για 81 λεπτά.
Δείτε την γνωστοποίηση της είδησης:
Bayern sent scouts to Genk vs Union Saint-Gilloise yesterday to watch Genk’s Belgian born Greek international Konstantinos Karetsas (17/attacking midfielder). Karetsas, considered one of the best talents in the Belgian Pro League, is attracting interest from several top clubs… pic.twitter.com/BLYdocvOWi
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) March 16, 2025