Τζένγκο: «Στόχος μου να απολαμβάνω κάθε αγώνα»

H Ελίνα Τζένγκο τόνισε πως θέλει σε κάθε αγώνα να το απολαμβάνει.
Μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, με βολή στα 62,41μ. την 1η Μαρτίου στο Ηράκλειο, η Ελίνα Τζένγκο θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της στη φετινή σεζόν στη Λευκωσία, όπου το Σαββατοκύριακο 15-16 Μαρτίου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων.
«Η χρονιά ξεκίνησε εξαιρετικά στο Ηράκλειο. Είχα μεγάλες και σταθερές βολές. Ευχαριστήθηκα τον αγώνα και ελπίζω να γίνει το ίδιο και στη Λευκωσία. Θα έχει ζέστη και στην Κύπρο και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει» τόνισε η πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού, η οποία μετά το χειμερινό Κύπελλο ρίψεων που έγινε στην Κρήτη ταλαιπωρήθηκε για κάποιες ημέρες από ίωση.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
«Μετά από την περσινή σεζόν και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που έριξα τα μέτρα του μεταλλίου στον προκριματικό (σ.σ. 63,22μ.) και όχι στον τελικό, ένιωσα ότι μου έφυγε το μετάλλιο μέσα από τα χέρια. Αυτό όμως μου δίνει περισσότερη δύναμη και όρεξη για τη φετινή χρονιά, γιατί ξέρω ότι μπορώ, το είδα ότι μπορεί να συμβεί.
Είμαι σίγουρα πιο ώριμη αθλητικά όσο περνούν τα χρόνια. Δυναμώνω, μαζεύω εμπειρίες. Ανυπομονώ για τη χρονιά που έρχεται. Στόχο έχω να μπαίνω σε κάθε αγώνα και να τον απολαμβάνω» κατέληξε η Τζένγκο.