Ο Νταβίντ Φουστέρ δεν έχει ξεχάσει τα έξι χρόνια που έζησε στο μεγάλο λιμάνι και με ανάρτησή του στο Facebook έδωσε τις ευχές του για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής

Ο Νταβίντ Φουστέρ, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό και την αγάπη του για την ομάδα, τιμώντας τα 100 χρόνια ιστορίας.

Η ανάρτηση του Φουστέρ

«Σε αυτήν την ξεχωριστή μέρα, ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας, πάθους και επιτυχιών. Ένας αιώνας με αξέχαστες στιγμές, θρυλικούς παίκτες και ένα μοναδικό πνεύμα που μας ενώνει όλους. Για εμένα το να φορέσω τα ερυθρόλευκα ήταν κάτι περισσότερο από το να παίζω ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ταξίδι συναισθημάτων, προκλήσεων και υπηρηφάνειας.

Είχα την τύχη να αποτελέσω μέλος αυτού του καταπληκτικού συλλόγου, να νιώσω την ενέργεια των οπαδών μας και να μοιραστώ τη χαρά από της αμέτρητες νίκες. Ωστόσο, πάνω απ’ όλα, αυτό που κάνει πραγματικά ξεχωριστό τον Ολυμπιακό είστε εσείς οι οπαδοί.

Οι φωνές σας στις κερκίδες, η ακλόνητη πίστης σας, η αγάπη σας για τον σύλλογο που δεν σβήνει ποτέ, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Είστε η ψυχή αυτής της ομάδας. Είστε ο χτύπος της καρδιάς που δίνει νόημα σε κάθε αγώνα, κάθε γκολ, κάθε στιγμή δόξας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Μαζί φτιάξαμε κάτι απίστευτο. Μαζί δημιουργήσαμε μία κληρονομία που θα παραμείνει για γενιές. Μία κληρονομιά σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και πάνω απ’ όλα πάθους. Από το γήπεδο μέχρι την κερκίδα είμαστε όλοι Ολυμπιακός. Και για αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων.

Καθώς γιορτάζουμε αυτό το απίστευτο ορόσημο, ας θυμόμαστε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς ένας σύλλογος, είναι μία οικογένεια. Μία οικογένεια με ιστορία, υπερηφάνεια και άρρηκτο δεσμό που δεν θα σπάσει ποτέ. Αυτά είναι τα πρώτα 100 χρόνια, από τα πολλά περισσότερα που θα ακολουθήσουν. Καλό αιώνα Ολυμπιακέ!

Μακάρι να συνεχίσουμε να λάμπουμε μαζί, πάνταπερισσότερα που θα ακολουθήσουν. Καλό αιώνα Ολυμπιακέ!

Μακάρι να συνεχίσουμε να λάμπουμε μαζί, πάντα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.