Κοστίνια: «Από αυτά τα 100 χρόνια θέλω να έχω αυτή την ανάμνηση για πάντα»

Κάθε λόγο να χαμογελά είχε ο Κοστίνια μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ, που έστειλε την ομάδα του στο +7 από τη δεύτερη ΑΕΚ.
Κάθε λόγο να χαμογελά είχε ο Κοστίνια μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ, που έστειλε την ομάδα του στο +7 από τη δεύτερη ΑΕΚ.
Μάλιστα, στις δηλώσεις του μίλησε και για τα 100 χρόνια της ομάδας.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κοστίνια:
«Αισθάνομαι ικανοποιημένος σε μία υπέροχη βραδιά. Αυξήσαμε τη διαφορά σε μία ιδιαίτερη βραδιά για τον σύλλογο».
Απίστευτο συναίσθημα. Όλος ο κόσμος θέλει να αποκτήσει τη φανέλα. Από αυτά τα 100 χρόνια θέλω να έχω αυτή την ανάμνηση για πάντα».
Για την Μπόντο Γκλιμτ:
«Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό παιχνίδι, παίζουμε στο γήπεδό μας και θα πάμε βήμα-βήμα για να φτάσουμε στο σκορ που θέλουμε για να προκριθούμε».