Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στην Athens Kallithea έχοντας… πολλά αγωνιστικά προβλήματα!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Ο Αλί Σαμάτα δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στην προπόνηση και δεν θα είναι στη διάθεσή του Ράζβαν Λουτσέσκου , όπως κι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι που έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Ενώ οι γνωστοί Ντέγιαν Λόβρεν, Γιόνι Όττο κι Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησαν θεραπεία, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Οζντόεφ και Κωνσταντέλια!
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:
Παβλένκα, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιετέσκα, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης, Γκόμεζ, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Καμαρά, Πένια, Πέλκας, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τσάλοφ.