Μεντιλίμπαρ: «Υπάρχουν ελπίδες, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ό,τι έγινε πέρυσι»

Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ-Ολυμπιακός παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τόνισε πως υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης.
Ο Ολυμπιακός είδε το αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη να καταρρέει με κρότο στο «Ασπμίρα» του Μπόντο. Μεντιλίμπαρ
Η Μπόντο Γκλιμτ νίκησε 3-0 τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο ματς για τους «16» του Europa League και έθεσε τα θεμέλια για πρόκριση στην επόμενη φάση, ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης (13/3) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τόνισε πως υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:
Για το παιχνίδι και το που κρίθηκε: «Είναι αλήθεια πως κυρίως φταίει ο πολύ καλός αντίπαλος. Μπήκε δυνατά και έβαλε γρήγορο γκολ. Από ένα λάθος δεχθήκαμε και το δεύτερο. Μετά το τρίτο γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα 3-0 μου φαίνεται υπερβολικό και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα».
Για το αν ήταν θέμα αποτελεσματικότητας από τον Ολυμπιακό: «Είναι αλήθεια υπήρχε έλλειψη και είχαν καλό τερματοφύλακα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Τώρα δεχόμαστε το αποτέλεσμα και θα πάμε στον Πειραιά με αυτό».
Για το αν το θαύμα της Μακάμπι μπορεί να επαναληφθεί: «Υπάρχουν ελπίδες. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι έγινε πέρυσι, μπορεί να γίνει φέτος. Θα πάμε σιγά – σιγά, βήμα – βήμα προκειμένου να υλοποιήσουμε τις ελπίδες μας».