Euroleague: Κάρλικ Τζόουνς και Σιλβέιν Φρανσίσκο μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP

Τίτλος για δύο αποδείχτηκε αυτός του MVP της 27ης αγωνιστικής στη Euroleague. Τον μοιράστηκαν οι Κάρλικ Τζόουνς της Παρτιζάν και ο Σιλβέιν Φρανσίσκο της Ζαλγκίρις Κάουνας.
Τίτλος για δύο αποδείχτηκε αυτός του MVP της 27ης αγωνιστικής στη Euroleague. Τον μοιράστηκαν οι Κάρλικ Τζόουνς της Παρτιζάν και ο Σιλβέιν Φρανσίσκο της Ζαλγκίρις Κάουνας.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτιζάν Κάρλικ Τζόουνς είχε 21 πόντους (7/12 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 7/7 βολές) και 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 λάθος, 7 κερδισμένα φάουλ και 31 βαθμούς αξιολόγησης σε 29:50′ στο παρκέ, στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 86-73 επί της Μπασκόνια.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο οδήγησε σε «διπλό» τη Ζαλγκίρις Κάουνας, με 86-80 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γάλλος σημείωσε 25 πόντους (1/2 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 5/5 βολές), μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο, 3 λάθη και 1 κόψιμο, είχε 4 κερδισμένα φάουλ και τους ίδιους βαθμούς αξιολόγησης (31) σε 32:41′ χρόνο συμμετοχής.