Παναθηναϊκός: Με τέσσερα προβλήματα η προετοιμασία για Παναιτωλικό

Με ζητήματα η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ρουί Βιτόρια είναι ο Παναιτωλικός (01/03, 20:00) στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός θέλει να αντιδράει μετά το σοκ και την ήττα από τη Λαμία με 3-1. Ένα αποτέλεσμα που τον αφήνει… μακριά από την υπόθεση τίτλος!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Για μια ακόμη φορά η προετοιμασία των πρασίνων για την εν λόγω αναμέτρηση έχει αρκετά ζητήματα.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Φακούντο Πελίστρι και Τιν Γέντβαι, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Τάσος Μπακασέτας, Έρικ Πάλμερ Μπράουν, που ακολούθησαν θεραπεία.
Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό (01/03, 8 μ.μ., Ολυμπιακό Στάδιο).
Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Λαμίας έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ατομικό έκαναν οι Πελίστρι, Γεντβάι και θεραπεία οι Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν.