Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ στους «16» του Europa League

Ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλό τους για τους 16 του Europa League αλλά και το μονοπάτι στο ενδεχόμενο πρόκρισης στα προημιτελικά
Την πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μπόντο/Γκλιμτ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Europa League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε το μεσημέρι στη Νιόν της Ελβετίας. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει στις 6/3 στη Νορβηγία και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (13/3) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
🇬🇷#UELdraw pic.twitter.com/VG4oNZrGD4
— UEFA Europa League (@EuropaLeague) February 21, 2025
Θυμίζουμε πώς ο κάτοχος του Conference League πήρε απευθείας πρόκρισης για τους 16 μέσω του πλασαρίσματός του στην πρώτη οκτάδα στην League Stage. Στα προημιτελικά εάν προκριθεί, θα βρει απέναντί του τη νικήτρια του ζευγαριού Λάτσιο-Πλζεν, ενώ στα ημιτελικά, εφόσον προχωρήσει, θα βρει απέναντί του όποια έχει προκριθεί από τα ζευγάρια Άλκμααρ-Τότεναμ και Άγιαξ-Άιντραχτ.
Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα λάβουν χώρα στις 10 Απριλίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 17, ενώ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 1 Μαΐου (τα πρώτα ματς) και 8 Μαΐου (οι αγώνες ρεβάνς).
Όσον αφορά στον τελικό είναι προγραμματισμένος για τις 21 Μαΐου στο «Σαν Μαμές» του Μπιλμπάο. Ολυμπιακός