Εθνική Ελλάδας: Κατσίβελης αντί Γουόκαπ για τα παράθυρα

Η Εθνική Ελλάδας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της πλέον για τα δύο τελευταία Παράθυρα του Eurobasket 2025 με μία αλλαγή.
Η Εθνική Ελλάδας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της πλέον για τα δύο τελευταία Παράθυρα του Eurobasket 2025 με Τσεχία (εκτός) και Ολλανδία (εντός).
Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Κατσίβελης θα πάρει την θέση του τραυματία Τόμας Γουόκαπ στις επιλογές του Βασίλη Σπανούλη.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Το πρόβλημα στην μέση του νατουραλιζέ γκαρντ, που τον άφησε εκτός ημιτελικού και τελικού του ΟΠΑΠ Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι ο λόγος που εξαιρέθηκε των κλήσεων.
Με τον Γουόκαπ εκτός, η προεπιλογή της Εθνικής ομάδας είναι πλέον η εξής: Εθνική Ελλάδας
Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Βασίλης Τολιόπουλος, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Ζούγρης, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Νεοκλής Αβδάλας, Όμηρος Νετζήπογλου, Αντώνης Καραγιαννίδης.