Τα όσα είπαν οι αρχηγοί των ομάδων που βρίσκονται στο Final-4 Κυπέλλου Γυναικών!

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Εσπερίδες και ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα δώσουν το παρών στο Fina-4 του Κυπέλλου Γυναικών!

Τα όσα ανέφεραν οι αρχηγοί των ομάδων λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της διοργάνωσης!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Μπενέκη: «Τιμή και ευθύνη η παρουσία στην διοργάνωση»

«Η συμμετοχή μας στο ΟΠΑΠ Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών συνιστά μια ιδιαίτερης σημασίας στιγμή για τον σύλλογό μας, καθώς αντανακλά την αγωνιστική μας πρόοδο και την ιστορική μας διαδρομή», τόνισε η αρχηγός των Εσπερίδων και πρόσθεσε: «Η παρουσία μας στη διοργάνωση αποτελεί τιμή και ευθύνη, με βασικό μας στόχο να καταθέσουμε το 100% των δυνάμεών μας στο παρκέ και να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή πορεία. Σε αυτό το επίπεδο, κάθε λεπτομέρεια διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο, και η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί με απόλυτη αφοσίωση και αγωνιστικότητα στις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Η παράλληλη διεξαγωγή με το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς συμβάλλει στη συνολική ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας. Η εν λόγω διοργάνωση αναδεικνύει τη δυναμική του γυναικείου μπάσκετ, ενισχύοντας την προβολή του και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περαιτέρω εξέλιξη και αναγνώριση. Ευελπιστούμε ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία, το άθλημά μας θα προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, λαμβάνοντας τη θέση που του αξίζει στο ευρύτερο αθλητικό γίγνεσθαι».

Νικολοπούλου: «Έναν τίτλο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»

«Είναι μια διοργάνωση στην οποία είμαστε χωρίς τίτλο τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε», είναι τα πρώτα λόγια της αρχηγού των «ερυθρόλευκων» και συνεχίζει: «Είναι ένας από τους βασικούς στόχους της χρονιάς και οφείλουμε φέτος, που ο ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 του χρόνια, να γιορτάσουμε κι εμείς, φέρνοντας ακόμα έναν τίτλο στην ομάδα. Έχουμε μόνο ένα στόχο στο μυαλό μας και αυτό για να το επιτύχουμε, χρειαζόμαστε συγκέντρωση και να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να κατακτήσουμε στο τέλος το Κύπελλο και να χαμογελάσουμε. Το ότι η διοργάνωση γίνεται για ακόμη μια χρονιά μαζί με το Final-8 των Ανδρών, του δίνει μια διαφορετική αίγλη, τουλάχιστον μεγαλύτερη από άλλες χρονιές. Είναι σημαντικό για μας και για τον κόσμο, που συνυπάρχει αντρικό και γυναικείο, αν και δεν μας βοηθάνε τόσο οι ώρες των αγώνων, για να μπορέσει να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, εμείς τους περιμένουμε σε μια γιορτή του μπάσκετ να μας στηρίξουν και να μας αγκαλιάσουν».

Σταμολάμπρου: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο στόχος μας»

«Για ακόμα μία χρονιά η ομάδα μας είναι συνεπής στην παρουσία μας στο Final 4 Κυπέλλου Γυναικών», δήλωσε η αρχηγός των «πράσινων» και συνέχισε: «Ως Παναθηναϊκός έχουμε πάντα υψηλούς στόχους και η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μας από μας. Η ομάδα μας έχει καταφέρει να κερδίσει το κύπελλο τα τελευταία δύο χρόνια και στην Κρήτη θα πάμε με σκοπό να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας. Η προσοχή μας σίγουρα έχει στραφεί στον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε αυτό το διάστημα και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό ότι η διεξαγωγή Final 4 Γυναικών και Final 8 Ανδρών θα πραγματοποιηθούν μαζί στην Κρήτη. Είναι ένα βήμα μας τη σωστή κατεύθυνση, μας προβολής του μπάσκετ γυναικών και ανυπομονώ να δω το κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού να γεμίζει. Εύχομαι μέσα από μας αγώνες μας να εμπνεύσουμε νέα κορίτσια και αγόρια να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Ενόψει και Eurobasket 2025 Γυναικών όπου θα φιλοξενηθεί στην χώρα μας είναι μια μεγάλη ευκαιρία να προβληθούν οι αγώνες και το μπάσκετ γυναικών να μπει στα σπίτια των Ελλήνων που αργότερα θα υποστηρίξει την Εθνική Γυναικών στο Eurobasket το καλοκαίρι!»

Σαρηγιαννίδου: «Είναι ένα βήμα μπροστά αυτό που γίνεται φέτος»
«Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που βρισκόμαστε στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών», δηλώνει η Σαρηγιαννίδου και συνεχίζει: «Τις δύο προηγούμενες φορές δεν σταθήκαμε τυχερές στην κλήρωση. Φέτος, όμως, κληρωθήκαμε με τις Εσπερίδες Καλλιθέας. Είναι ένας αντίπαλος με τον οποίο είχαμε τους ίδιους στόχους στην αρχή της χρονιάς. Αυτό που θέλουμε εμείς αυτήν την στιγμή είναι να βρεθούμε στον τελικό και θα παλέψουμε για να τον πετύχουμε. Θα είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για εμάς, αλλά και για τον σύλλογο γενικότερα να κάνουμε το επόμενο βήμα και να φτάσουμε να διεκδικήσουμε έναν τίτλο. Το γεγονός ότι το ΟΠΑΠ Final 4 γίνεται παράλληλα με την τελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε πόσο θα βοηθήσει αυτή η συνύπαρξη στην ανάπτυξη του αθλήματος. Κάθε χρονιά γίνονται βήματα μπροστά για το μπάσκετ γυναικών και πιστεύω ότι και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.