Παναθηναϊκός: Με Αταμάν στον πάγκο κόντρα στο Περιστέρι – Εκτός ο Καλαϊτζάκης

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πήρε το «ΟΚ» για να κάτσει στον πάγκο
Ο Εργκίν Αταμάν εδώ και μέρες ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ υποφέρει και από λουμπάγκο. Παρόλα αυτά ο Τούρκος προπονητής εξετάστηκε από ιατρό της ΕΟΚ και έγινε μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκεται στον πάγκο του «τριφυλλιού» και εν τέλει τα κατάφερε!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Ο έμπειρος κόουτς θα δώσει κανονικά το «παρών» και θα προπονήσει την ομάδα του στον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι, με τον ίδιο να έχει τεράστια θέληση.
Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης από την άλλη ένιωσε αδιαθεσία την Τρίτη, δεν προπονήθηκε και δεν θα αγωνιστεί κοντά στο Περιστέρι, σε μια ακόμα σημαντική απουσία για τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Ο διεθνής φόργουορντ έμεινε στο ξενοδοχείο της «πράσινης» αποστολής και δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Αταμάν για τον προημιτελικό με την ομάδα των δυτικών προαστίων.