Ασένσιο: «Σπουδαίος τεχνικός ο Έμερι»

Ο Μάρκο Ασένσιο αποθέωσε τον Ουνάι Έμερι στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άστον Βίλα.
Η Αστον Βίλα ολοκλήρωσε και τη μεταγραφή του Μάρκο Ασένσιο από την Παρί Σεν Ζερμέν με μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Premier League.
Ο Ασένσιο εντάχθηκε στους Παριζιάνους ως ελεύθερος τον Ιούλιο του 2023 έπειτα από 8 χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου κέρδισε τρία Champions League και τρεις τίτλους LaLiga και στην πρώτη του σεζόν με τη γαλλική ομάδα κέρδισε το νταμπλ.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Ο 29χρονος, ο οποίος μετράει 38 εμφανίσεις με την εθνική Ισπανίας, έχει πετύχει δύο γκολ αυτή τη σεζόν σε 16 παιχνίδια με την Παρί, αλλά έπαιξε μόλις 18 λεπτά στα τελευταία 8 παιχνίδια πρωταθλήματος για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.
«Πάντα ήθελα να παίξω στην Αγγλία, το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Ο Ουνάι Εμερι είναι σπουδαίος τεχνικός και ο βασικός λόγος που επέλεξα την Αστον Βίλα», τόνισε ο Ισπανός άσος. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Μπέρμιγχαμ, η οποία είναι 8η στη βαθμολογία της Premier League και προκρίθηκε στους «16» του Champions League, υποδέχεται την Τότεναμ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας την Κυριακή (9/2).