Οι «πράσινοι» συνέχισαν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΟΦΗ, με τον Ρουί Βιτόρια να βλέπει τον Άνταμ Τσέριν να προπονείται κανονικά, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε.
Από την άλλη πλευρά, απών ήταν ο Αζεντίν Ουναΐ, που δεν αντιμετωπίζει πάντως κάποιο πρόβλημα αλλά είχε άδεια για προσωπικούς λόγους!
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσέριν, ο οποίος ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Απών με άδεια για προσωπικούς λόγους ήταν ο Ουναΐ».