Αντωνιάδης για Δομάζο: «Αρνούμαι να αποδεχθώ πως δεν είναι πια μαζί μας. Πως να πάω μόνος μου στη Λεωφόρο;»
Το «αντίο» του Αντωνιάδη στον Μίμη Δομάζο
Ο Αντώνης Αντωνιάδης δεν μπορούσε να δώσει το παρών στην κηδεία του καλού του φίλου, του αδερφού του, Μίμη Δομάζου.
Ο Νίκος Καρούλιας διάβασε μήνυμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού για τον «μεγάλο του αδερφό»…
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
«Αρνούμαι να αποδεχθώ ότι ο γνήσιος φίλος 60 περίπου χρόνων, ο μεγάλος αδερφός, ο διόσκουρος μου δεν είναι πια μαζί μας. Πως να πάω μόνος μου στη Λεωφόρο ή στο ΟΑΚΑ. Πως να αντικρίσω την διπλανή άδεια θέση που επί 40 χρόνια ήμασταν δίπλα δίπλα.
Έτσι τα έφερε η ζωή να ζήσω εγώ ο «κανονιέρης» χωρίς τον «Στρατηγό» του, ο «ψηλός» χωρίς τον «μυθικό κοντό» στα όσα χρόνια μου μένουν. Είσαι και θα είσαι το απόλυτο σύμβολο όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσα χρόνια και αν περάσουν»