Γιουνάιτεντ: Ο Αμορίμ εκνευρίστηκε και… έσπασε τηλεόραση στα αποδυτήρια
Δεν πήρε ψύχραιμα την τελευταία ήττα ο Ρούμπεν Αμοριμ
H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει… δύσκολα! Η έλευση του Ρούμπεν Αμορίμ, όχι μόνο δεν έχει κάνει καλό στην ομάδα μέχρι στιγμής, αλλά η αγωνιστική εικόνα και τα αποτελέσματα των “κόκκινων διαβόλων” είναι ακόμα χειρότερα!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να βρει τρόπο για να «φτιάξει» τους παίκτες του και η ήττα στο Ολντ Τράφορντ από την Μπράιτον με 3-1 έχει φέρει τεράστιο εκνευρισμό και εσωστρέφεια στον οργανισμό της Γιουνάιτεντ.
Ο Αμορίμ είχε πάρα πολλά νεύρα μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Μπράιτον και ξέσπασε στα αποδυτήρια!
Μάλιστα, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Αγγλίας, ο Ρούμπεν Αμορίμ προκάλεσε ζημιά στην τηλεόραση της μεγάλης οθόνης στα καμαρίνια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας για την απόδοση των παικτών του στην ήττα από την Μπράιτον.
Έσπασε την τηλεόραση στην οποία και έδειχνε πριν τα ματς τακτικές στους παίκτες του… και θα χρειαστεί επισκευή πριν από τον αγώνα των Ρέιντζερς την Πέμπτη.
Ένα ακόμα δείγμα του εκνευρισμού που υπάρχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει πιεστεί και πρέπει να βρει άμεσα ψυχολογία και… τρόπο για να αλλάξει το κλίμα σε όλα τα επίπεδα.
🚨 Ruben Amorim caused damage to the big screen television in Manchester United’s dressing room during a furious critique of his players’ performance in the defeat to Brighton. The TV, used to go through tactics before kick-off, was caught as collateral and will require fixing… pic.twitter.com/YGND7897Pz
— United Zone (@ManUnitedZone_) January 21, 2025