Ο Κοστίνια αποθέωσε τον Τζολάκη και τον Ρόντινεϊ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του δεξιού μπακ των «Ερυθρολεύκων»…

Για τη νίκη του Ολυμπιακού:

«Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά από μια στημένη φάση δεχθήκαμε γκολ. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε δύο-τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά στο τέλος η μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη μας έδωσε τους τρεις βαθμούς».

Για την απόδοση του:

«Ήταν μια θετική απόδοση για μένα προσωπικά, αλλά και την ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Σήμερα δυσκολευτήκαμε αρκετά. Το πρόγραμμα είναι πάντα δύσκολο. Είναι σημαντικό το ματς που ακολουθεί την Πέμπτη στην Ευρώπη κόντρα στην Πόρτο».

Για τη συνεργασία με τον Ρόντινεϊ:

«Είναι εύκολη η συνεργασία με τον Ρόντινεϊ. Συνεννοούμαστε καλά, ενώ μιλάμε και την ίδια γλώσσα. Κάθε φορά γίνεται όλο και πιο εύκολο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.