Ικανοποίηση και αισιοδοξία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα

Πιο συγκεκριμένα, μετά την επικράτηση κόντρα στην τουρκική ομάδα ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε:

«Τώρα όλα φαίνονται πιο εύκολα, είναι σαν να άλλαξαν τα πάντα μέσα σε μια εβδομάδα. Η ομάδα γνωρίζει πως μπορεί να υποφέρει ξανά, αλλά δεν έχασε τον εαυτό της κόντρα σε κανέναν αντίπαλο. Είχαμε μια καλή εβδομάδα, απέναντι σε σημαντικούς αντιπάλους και παίξαμε καλό μπάσκετ. Όμως, θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι» και προσέθεσε:

«Σε ό,τι αφορά την αμυντική μας συνέπεια, είμαστε από τις κορυφαίες ομάδες στην Euroleague αν δείτε τα προηγμένα χαρακτηριστικά, παρόλο που πολλοί δεν μας χαρακτηρίζουν έτσι. Η αλήθεια είναι πως έχουμε βελτιωθεί αμυντικά. Έχουμε βρει λύσεις και είμαστε υπεύθυνοι για όσα κάνουμε στο παρκέ»

Αν σου αρέσει το πριεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.