Ολυμπιακός: «Μόνο αγάπη για την ομάδα που αρνείται να τα παρατήσει»
H KAE Ολυμπιακός είπε την καθιερωμένη της καλημέρα με ένα video των πανηγυρισμών των παικτών στη Βιτόρια.
Ο Ολυμπιακός, αν και βρέθηκε στο -10 στην 3η περίοδο και στο -7 στην 4η στην «Μπουέσα Αρένα», έκανε πάλι αυτό που συνηθίζει… αντεπίθεση στο τέλος, για να «δραπετεύσει» στην παράταση, με 102-101 απέναντι σε μία μαχητική Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Χάρη στην ομαδικότητα και τις μεγάλες προσωπικότητες που διαθέτει, έφτασε τις 6 διαδοχικές νίκες και 15 στο σύνολο και την Πέμπτη (16/1) αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, για την 22η αγωνιστική.
Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ είπε την καθιερωμένη… καλημέρα της με ένα videο από τους πανηγυρισμούς και την αγκαλιά του Παπανικολάου σε ΜακΚίσικ και Φουρνιέ. «Καλημέρα από την Μαδρίτη! Μόνο αγάπη για την ομάδα που αρνείται να τα παρατήσει», ήταν η ανάρτηση των ερυθρόλευκων.
Kalimera from Madrid! ☀️☕️😃
❤️ Only love for the team that refuses to give up!#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/EtIsQOdWeW
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) January 15, 2025