Βόλος-ΟΦΗ 1-0: Γλυκιά ήττα για τους Κρητικούς
Ο Βόλος των δέκα παικτών επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο τέλος, όμως οι Κρητικοί πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, οι οποίες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, με τον Βόλο να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και τον ΟΦΗ να προσπαθεί να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση. H πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους με τον Χριστογεώργο να αποκρούει την καρφωτή κεφαλιά του Βιγιαφάνες στο 22΄, ενώ δύο λεπτά μετά ο ΟΦΗ “απάντησε” στην ευκαιρία των Θεσσαλών με τους Γκονθάλεθ και Ριέρα να μην μπορούν να βρουν το στόχο. Βόλος-ΟΦΗ
Στο 30΄ οι Κρητικοί έφτασαν μία “ανάσα” από το 1-0, αλλά ο Σενγκέλια “αστόχησε” από πλεονεκτική θέση, βρίσκοντας την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κόβατς. Δύο λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος έπιασε το δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω από την εστία των γηπεδούχων. Ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες στο 39΄ καθώς ο Μπερναντού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, μετά από χρήση του VAR από τον διαιτητή Βεργέτη, για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Καραχάλιο. Στο 44΄ ο Σαλσέδο έκανε ωραία ενέργεια αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και ο Κόβατς μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Με την επανέναρξη του δευτέρου μέρους και στο 50ο λεπτό, ο ΟΦΗ βρήκε καλή στιγμή με τον Ριέρα να πιάνει το σουτ μετά την απομάκρυνση του Μύγα και τον Κόβατς να μπλοκάρει σταθερά. Στο 57΄ το μακρινό σουτ του Κόμπα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία του ΟΦΗ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά το δυνατό σουτ του Χατζηθεοδωρίδη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. Στο υπόλοιπο του δευτέρου μέρους ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συχνές διακοπές στο παιχνίδι λόγω δυνατών μονομαχιών. Ο Βόλος κατάφερε να βρει γκολ στο 90+6΄ με τον Καλογερόπουλο να κινείται σαν φορ και να διαμορφώνει το τελικό 1-0, που δεν αρκούσε όμως στους Θεσσαλούς για να πάρουν την πρόκριση. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το υπέρ του 3-1 από το πρώτο παιχνίδι στο Ηράκλειο και με συνολικό σκορ 3-2 πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή.
“Γλυκιά” ήττα για τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό (highlights)
(INTIME)
ΓΚΟΛ: 90+6΄ Καλογερόπουλος / –
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 63΄ Καλογερόπουλος, 90΄ Κόμπα / 45+1΄ Μπάκιτς, 54΄ Χατζηθεοδωρίδης, 61΄ Καραχάλιος, 67΄ Νους, 69΄ Φούντας, 84΄ Νέιρα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 39΄ Μπερναντού / –
ΔΟΚΑΡΙ: – / –
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι (77΄ Σμόιλερ), Τσοκάνης (46΄ Γκλάβτσιτς), Μπερναντού, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν (46΄ Κόμπα), Ασεχνούν (64΄ Μεντιέτα), Κόζτα (64΄ Κόντε).
ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Σίλβα, Χατζηθεοδωρίδης (81΄ Αμπάντα), Καραχάλιος (70΄ Αποστολάκη), Μπάκιτς, Φούντας, Σενγκέλια (70΄ Νέιρα), Ριέρα (61΄ Νους), Σαλσέδο (46΄ Γιούνγκ).
Πηγή: ΕΡΤ