Το παρατσούκλι Χαλκ δεν έχει δοθεί άδικα στον Ζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα που σε ηλικία 38 ετών...τα σπάει

Στο χέρι της κρατά η Ατλέτικο Μινέιρο το εισιτήριο για την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του Copa Libertadores.

H Μινέιρο νίκησε την Ρίβερ Πλέιτ στον πρώτο ημιτελικό με το ευρύ 3-0, που την φέρνει πλέον μία ανάσα από την επόμενη φάση του θεσμού ενόψει και της ρεβάνς των δύο συλλόγων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντέιβερσον, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 22’ από ασίστ του Χουλκ, ενώ 70’ σημείωσε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 2-0, για να έρθει ο Παουλίνιο στο 74 για το 3-0.

Στο ρόστερ της βραζιλιάνικης ομάδας υπάρχουν πολλά γνωστά ονόματα όπως όπως του Μπερνάρ που πέρασε από τον Παναθηναϊκό, του Γκουστάβο Σκάρπα που πέρασε για λίγο από τον Ολυμπιακό αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι 38αρης Χαλκ.

Τον γνωρίσαμε στην Πόρτο όπου με την ταχυδύναμη που έιχε έκανε…παππάδες και με ένα αριστερό πόδι «δυναμίτη» άφηνε τους αντίπαλους τερματοφύλακες απλά να τον..κοιτούν. Μετά την Πόρτο όμως πήγε στη Ζενίτ όπου και «χάθηκε» με εξωγηπεδικές συμπεριφορές να τον ακολουθούν. Μετά από μια 4ετία σε Πόρτο και Ζενότ έκανε ένα ταξίδι στην Κίνα όπου και εκεί κάθισε 4 χρόνια. Από το 2020 βρίσκεται στην πατρίδα του και Ατλέτικο Μινέιριο, όπου συνεχίζει απτόητος να εντυπωσιάζει.

Και αυτό γιατί δε του δόθηκε άδικα το παρούτσι Χαλκ για τη «δύναμη» που έχει. Στα καθιερωμένα εργομετρικά της Μινέιρο, οι υπόλοιποι παίχτες της ομάδας από τη Βραζιλία αγκομαχούν να βγάλουν την άσκηση, ο Ζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα όπως είναι το πλήρες όνομά του τη βγάζει στο άψε σβήσε με τα πόδια του…να κάνουν μπαμ.

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)