Τη φανέλα του Άρη μέχρι το 2027 θα φοράει και επίσημα ο Μορόν, με τον Ισπανό επιθετικό να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους "κίτρινους".

Τη φανέλα του Άρη μέχρι το 2027 θα φοράει και επίσημα ο Λορέν Μορόν, με τον Ισπανό επιθετικό να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους “κίτρινους”.

Μέσα από μία ανάρτηση στα social media της ομάδας, ο Άρης προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του Λορέν Μορόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ο Ισπανός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους “κίτρινους”, μία συμφωνία που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ, ενώ τον δεσμεύει μέχρι το 2027.

Δείτε την ανακοίνωση του Λορέν Μορόν:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.