O Ολυμπιακός πήρε εύκολα την νίκη με 61-77 κόντρα στην Καρδίτσα εκτός έδρας! Κορυφαίος ο Βεζένκος, επέστρεψε στην δράση και ο Μιλουτίνοφ!

Ο Ολυμπιακός με σβηστές τις μηχανές και καλή εμφάνιση επικράτησε με 61-77 της Καρδίτσας εκτός έδρας με μεγάλο MVP του ματς τον Σάσα Βεζένκοφ. Αποθέωση για τον Μιλουτίνοφ, ο οποίος και επέστρεψε στην ενεργό δράση.

Από το ξεκίνημα του ματς οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και πήγαν με το υπέρ τους 14-19, με τον Βεζένκοφ να κάνει πάρτι, έχοντας συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα καλάθια του Ολυμπιακού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε επίδειξη δύναμης και με επιμέρους 27-14, πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο στο +18 (28-46).

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο για τους γηπεδούχους καθώς μείωσαν στους 16 και ήταν οι νικητές του 10λεπτου (18-16), με τον Ολυμπιακό να κατεβάζει ρυθμούς, Στην τελευταία περίοδο το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Μπαρτζώκα να κάνει ροτέισον και τον Ολυμπιακό να επικρατεί εν τέλει με 77-61.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι ρίχνουν όλο τους το ενδιαφέρον στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης σε αυτό με την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή αντιμετωπίζουν και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο μεγάλο ντέρμπι της Basket League.