Ανατριχίλα πριν από το Λιντς - Σέφιλντ, με τους παίκτες και τους φιλάθλους να κρατούν σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Μπάλντοκ.

Ανατριχίλα πριν από τη σέντρα στο Λιντς – Σέφιλντ, με τους παίκτες και τους φιλάθλους των δύο ομάδων να κρατούν σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ και πλήθος ελληνικών σημαιών να κάνουν την εμφάνισή τους στο “Έλαντ Ρόουντ”.

Οι παίκτες των λεπίδων εμφανίστηκαν στο “Έλαντ Ρόουντ” για να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, για τον ελάχιστο φόρο τιμής απέναντι σε έναν παίκτη που υπηρέτησε για μία οκταετία τις λεπίδες (2015-2023).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ενώ εκπρόσωποι των δύο συλλόγων κατέθεσαν λουλούδια και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κράτησαν σιγή ενός λεπτού πριν από τη σέντρα.

Την ίδια ώρα, αρκετοί εκδρομείς οπαδοί της Σέφιλντ στο Λιντς κρατούσαν φανέλα με το Νο 2 και το όνομα του Μπάλντοκ στην πλάτη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.