Ο Λίο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, σύμφωνα με το αφιέρωμα της MARCA!

Ποιις είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών; Μια ερώτηση χωρίς ξεκάθαρη απάντηση, καθώς όλα είναι υποκειμενικά. Το μόνο δεδομένο είναι πως ο Λίο Μέσι έχει κάθε λόγο για να χωράει σε κάθε κουβέντα, όταν μιλάμε για τον GOAT!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η ΜΑRCA όμως πήρε θέση και με μια μεγάλο και συγκλονιστικό αφιέρωμα, έδωσε την δικιά της εκδοχή, ξεκαθαρίζοντας αυτό που υποστηρίζουν αρκετοί!

«Ο Λίο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους και εδώ τελειώνει η κουβέντα. Στο Big 6 όλοι έχουν απίστευτο ρεκόρ. Ο Μέσι έχει κερδίσει περισσότερα από τον καθένα, γι’ αυτό έχει την τιμή να αναγνωριστεί ως το Νο. 1, ως ο GOAT», αναφέρει.

Αναλυτικά η λίστα των κορυφαίων έτσι όπως την δημιούργησε το ισπανικό Μέσο:

  1. Λίο Μέσι
  2. Κριστιάνο Ρονάλντο
  3. Πελέ
  4. Ντι Στέφανο
  5. Μαραντόνα
  6. Κρόιφ

Φυσικά το γεγονός πως ο Μαραντόνα είναι στην.. 5η θέση της λίστας, έχει φέρει πολλές αντιδράσεις και αρκετοί “κράζουν” το εν λόγω Μέσο για αυτήν την λίστα, όμως στο αφιέρωμα της η MARCA δικαιολογεί τις τελικές της αποφάσεις.